Bearbeta lärarens uppgifter, administrationens blankett (Lärare)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med hjälp av denna blankett kan administrationen registrera uppgifter om läraren, såsom vad lönen baserar sig på och antalet timmar. Blanketten baserar sig på pappersversionen av lärarblanketten.

Lärarna använder en separat blankett för att se sina egna uppgifter.