Utskrifternas användarrättigheter och användargruppar

Bearbetning av utskrift

Uppdaterad: 27.11.2020

I utskriftseditorn definieras vilka skolor och användargrupper som ska ha tillgång till utskrifterna samt vilka utskrifter som ska synas i Wilma. Det går t.ex. att definiera att endast invandrare ser de läroplansutskrifter som är utformade speciellt för invandrare. Rättigheterna kan anges separat för varje utskrift eller för många utskrifter på samma gång.

Enskilda utskrifters rättigheter ändrar du genom att öppna utskriften i utskriftseditorn och sedan klicka på Inställningar / Utskriftens inställningar. Vill du ändra flera utskrifter på en gång ska du klicka på Bearbeta / Bearbeta utskrifternas egenskaper.