Examinandspecifikt bedömningsförslag (Studerande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

När en person som avlägger examen har fått ett eller flera yrkesprov trepartsbedömda ska ett examinandspecifikt bedömningsförslag göras över bedömningen. Detta ska printas och undertecknas.

Du kan skriva ut bedömningsförslaget via Wilma.