Tim- och lönekonteringsuppgifter för assistenter och biträden (Personal)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Personal och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Den första utskriften listar biträdenas grunduppgifter samt uppgifter om deras anställningsförhållande och timantal per person samt per skola. Den andra utskriften innehåller färre grunduppgifter men inkluderar lönekonteringsuppgifterna. Utskrifterna är mallar som kommunen eller skolan kan bearbeta enligt sina egna behov. Utskriftsmallarna kan innehålla uppgifter som kommunen inte behöver eller så kan utskrifternas fält avvika från de fält som kommunen annars i Primus använder för samma ändamål.