Antagningsbrev (Sökande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Sökande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med denna utskrift anmäler den sökande om emottagande eller avvisande av en studieplats som erbjudits. Läroanstalten använder utskriften för att informera den sökande om att hen har fått en studieplats. Den studerande returnerar sedan denna utskrift med sitt svar om antagande eller avvisande av studieplatsen.

Utskriften består av två delar: ett sidhuvud och en vanlig tabell.