Rättigheter att se schemafiler

Publicera schema

Uppdaterad: 10.3.2020

Ett nytt Kurre-schema syns till att börja med endast för den användare som har skapat det och för de användare som har fulla rättigheter till scheman. Då schemat är i ett sådant skick att du vill att andra ska kunna se det kan du göra det offentligt för andra Kurre-användare både i din egen skola och i andra skolor i samma Kurre samt för Wilma-användarna.

När man skapar en ny Kurre-fil, sparas det uppgiften om vem som har skapat filen, datum och klockslag till fliken Tilläggsuppgifter i Kurres Allmänna inställningar. Där kan man också lägga till ytterligare information om Kurre-filen, t.ex. kontakpersonen i problemsituationer.

Kurre-schemats publiceringsinställningar gör du i Kurres huvudmeny under Allmänna inställningarFilinfomation och synlighet. De inställningar som berör Wilma görs på en skild flik: Wilmas inställningar.