Wilma OpenID

Päivitetty viimeksi: 8.3.2023

Wilma OpenID on maksullinen lisäpalvelu.

Wilma OpenID:n avulla Wilmaan voi kirjautua Azure AD -tunnuksilla. Jos käytössä on useita tenantteja tai identity providereita, tulee Wilmaan oma kirjautumispainike jokaiselle kirjautumisvaihtoehdolle. Wilma Open ID:n avulla voi kirjautua Wilman selainversion lisäksi Wilma- ja Wilma Daycare -mobiilisovelluksiin. Myös MPASS-tuettuihin palveluihin voi kirjautua kuten tavallisillakin Wilma-tunnuksilla.

OpenID:n käyttö on mahdollista myös Primuksessa, ks. ohje Primus OpenID.