Wilma OpenID

Päivitetty viimeksi: 29.9.2020

Wilma OpenID:n käyttö on maksullinen lisäpalvelu, joka on saatavilla vain SaaS-asiakkaillemme.

Wilma OpenID:n avulla Wilmaan voi kirjautua esim. Azure AD - tai ADFS-tunnuksilla. Jos käytössä on useita tenantteja tai identity providereita, tulee Wilmaan tulee oma kirjautumispainike jokaiselle kirjautumisvaihtoehdolle. Wilma Open ID:n avulla voi kirjautua Wilman selainversion lisäksi Wilma- ja Wilma Daycare -mobiilisovelluksiin.

Huom. Wilma OpenID:n käyttö mahdollistaa kirjautumisen vain Wilmaan, ei Primukseen. Jos Wilma OpenID otetaan käyttöön, Primukseen kirjaudutaan kuten ennenkin, eli Primuksessa olevilla tunnuksilla tai LDAP-tunnistuksella.