Asettelukoulut

AsettelukoulutAsettelutKentät

Päivitetty viimeksi: 13.1.2020

Kenttien asettelut vaihtelevat multiPrimuksessa kouluasteittain, sillä esimerkiksi lukiossa tarvittavia ylioppilaskirjoitusten kenttiä ei tarvita yläasteella. Jokaiselle kouluasteelle voidaan määrittää omat kenttäasettelut, jolloin tiettyyn kouluun kirjautuva käyttäjä näkee automaattisesti oman kouluasteensa kenttäasettelut. Tästä on apua myös vieraskielisille kouluille, joissa halutaan määrittää näkymät useammalla kuin yhdellä kielellä. Kaiken lisäksi multiPrimuksen ylläpito helpottuu, kun saman kouluasteen/kielen asetukset tarvitsee tehdä vain yhdelle koululle. Myös koulutoimistolle voidaan tehdä oma asettelukoulunsa.