Esimerkkejä LDAP-asetuksista

LDAP

Päivitetty viimeksi: 7.4.2020

Tässä ohjeessa on esitelty Primuksen Koulun tiedot -rekisterin LDAP-asetukset-kenttään tehtävät LDAP-asetukset. Ohjeessa on myös esimerkkejä LDAP:n käytöstä.

Eri käyttäjätyyppien määritykset syötetään erikseen, koska on mahdollista, että opiskelijoille ja henkilökunnalle käytetään eri LDAP-palvelimia. Wilma-käyttäjätkin voidaan tunnistaa kahdella eri tavalla, riippuen aktiivihakemiston rakenteesta.

Huom. Tässä ohjeessa olevat esimerkkikonfiguroinnit ja aktiivihakemiston viittaukset tulee muuttaa vastaamaan oman organisaationne rakennetta. LDAP:n käyttöönottoa kannattaa testata erillisen testi-Primuksen avulla, ei tuotantokannassa.