Ammattiosaajan työkykypassi, opiskelijan tuloste (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 28.8.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Jos halutaan arvioida työkykypassin osaamistavoitteita esimerkiksi käyttämällä Muiden arvosanojen aiheita, tällä tulosteella voi opiskelija nähdä, mitä opettaja on kirjannut. Työkykypassiopinnoista opiskelija tekee ensin itsearvioinnin omalla lomakkeellaan. Opettaja tarkistaa opiskelijan kirjaukset ja antaa omat kommenttinsa ja arvioinnin koko osa-alueesta.

Opiskelijalle voidaan tulosteella näyttää Wilmassa, mitä opettaja on kirjannut ja näin opiskelija saa palautteen vielä itselleen. Hän voi seurata, missä vaiheessa kaikki työkykypassisuoritukset on hyväksytty tai puuttuuko vielä jotain. Työkykypassitodistukseen ei tule näkyviin arviointeja. Todistusmallin löydät omasta ohjeestaan.