Sammanfattning av val

Sammanställningar

Uppdaterad: 18.11.2020

Med hjälp av en sammanfattning av val kan du granska studerandenas val. Du kan söka efter ämnes- eller kursval, en viss kurstyps val eller granska val som gjorts under ett visst läsår.

Sammanfattning av val hittar du i Studeranderegistret genom att välja Funktioner / Sammanställningar / Sammanfattning av val eller genom att högerklicka på kursen i läroplansträdet och välja Sammanställningar / Sammanfattning av val.