Beslut om utbetalning av studiesociala förmåner (Ansökningar och beslut)

Uppdaterad: 29.1.2024

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Ansökningar och beslut och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Vid läroavtal ska man upprätta ett separat förvaltningsbeslut över utbetalningen av studiesociala förmåner. Vi har fått en färdig mall från Opso ry för detta ändamål.

De uppgifter som gäller beslutet kan ifyllas via en blankett i Wilma: Studiesociala förmåner, beslut.