Gemensam Kurre - två separata Primus (installation och funktion)

Regionalt samarbeteLäsårsplanering

Uppdaterad: 22.3.2020

Särskilt i 2. gradens läroanstalter uppstår situationer där man vill sköta administrationen av de studerande i läroanstaltens egna program, men planera scheman och andra undervisningsarrangemang på ett regionalt plan. I dylika situationer har läroanstalterna egna Primus/MultiPrimus och en gemensam Kurre. I denna instruktion beskriver vi hur ett sådant system byggs upp.

I denna instruktion beskriver vi en situation där två separata MultiPrimus-program får ett gemensamt Kurre-program. Kurre kan vara gemensamt för tre eller flera skolor och Primus-programmen kan vara MultiPrimus- eller singelversioner.