Arviointikirjojen muodostuksen asetukset

Arviointikirjat

Päivitetty viimeksi: 5.4.2019

Tässä ohjeessa on hyödyllistä tietoa arviointikirjojen muodostukseen liittyen. Jos etsit tietoa, miten juuri teidän oppilaitoksessa pitäisi arviointikirjat muodostaa, katso ohje arviointikirjojen muodostuksesta.

Kun ryhmäjako on tehty, voidaan ryhmien tiedot siirtää Kurresta Primuksen arviointirekisteriin. Arviointirekisterissä ryhmät näkyvät valmiina arviointipäiväkirjoina, joihin opettaja täyttää vain arvosanat, poissaolot ja muut mahdolliset arvioinnin lisätiedot. Arviointikirjat ja ryhmät näkyvät samantien myös Wilmassa.

Ennen uusien arviointikirjojen luomista voi arkistoida aiemman jakson/lukukauden arviointikirjat Primuksen Arviointi-rekisterissä. Arkistoituja arviointikirjoja ei näytetä Wilmassa.