Ryhmän oma sivu

Ryhmät Pedagogiset asiakirjat

Päivitetty viimeksi: 14.8.2019

Ryhmän oma sivu näyttää yhteenvedon ryhmän tiedoista. Ryhmästä näytetään mm. opettaja, huone, kurssi, ryhmä (luokka) sekä päättymispäivä. Ryhmän sivulta pääsee myös arvioimaan, tekemään tuntimerkintöjä ja lähettämään viestin ryhmän opiskelijoille tai huoltajille. Lisäksi käytössä on arvioinnin tulosteet.

Sivun oikean reunan Ryhmät tässä jaksossa -painikkeen kautta näkee kaikki opettajan kuluvan jakson ryhmät.