Hallintopäätöksen kirjaaminen (Hakemukset ja päätökset)

Päivitetty viimeksi: 5.9.2022

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä lomake on tarkoitettu kolmivaiheiseen tukeen liittyvien päätösten kirjaamiseen. Lomakkeen avulla Wilmassa voi kirjata lapselle hallintopäätöksen tuesta.

Tehty päätös tallentuu Primuksen Hakemukset ja päätökset -rekisteriin, mutta on nähtävillä myös Wilmassa kasvattajilla, henkilökunnalla ja lapsen huoltajilla profiililomakkeen kautta.