Varmuuskopiointi Kurressa

Varmuuskopiointi

Päivitetty viimeksi: 21.11.2022

Visma huolehtii asiakkaidensa puolesta Kurren automaattisesta varmuuskopioinnista, mutta asiakkaat voivat halutessaan itse ottaa käsin varmuuskopioita tämän lisäksi.

Varmuuskopiointitoiminto löytyy päävalikosta. Kurren tietokannan varmuuskopio on yksi tiedosto, ja sen tiedostopääte on .krd.

Huom. Kurresta (versiosta 7.34.27.1 alkaen) on poistettu mahdollisuus yksittäiskäyttöön eli käyttöön ilman palvelinyhteyttä, koska sille ei ole enää nykyisin käytännön tarvetta. Kurren varmuuskopioista voi silti edelleen ottaa paikallisia kopioita, vaikka niillä ei voikaan enää työskennellä ilman palvelinyhteyttä. Tilalle on tullut Kurren versionhallintatoiminto, lue lisää omasta ohjeesta.