Sijaisten tiedot - muokkaus (Sijaiset)

Päivitetty viimeksi: 25.5.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomakkeen avulla voi syöttää uusia sijaisia Primuksen Sijaiset-rekisteriin, sekä muokata tai poistaa olemassa olevia sijaisten tietoja.

Voit lisätä ja poistaa kenttiä Primuksen Lomake-editorissa. Esim. sijaisen varaustaulukko ja työkokemuksen taulukko ovat tavallaan samaa asiaa: toista täytetään etukäteen, toista jälkikäteen. Kunnassa on hyvä päättää yhteinen toimintatapa kenttien käytölle: täytetäänkö vain jompaa kumpaa, molempia vai ei kumpaakaan. Myös opettajakokemuksen memokenttä (vapaamuotoinen teksti) ja työkokemuksen taulukko ovat samansisältöisiä.