Opetussuunnitelman kurssitietojen muokkaus (Opetussuunnitelman kurssitiedot)

Päivitetty viimeksi: 15.5.2020

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tällä lomakkeella voi muokata suoraan toteutussuunnitelman kautta siinä olevien kurssien tietoja, esimerkiksi kurssin kestoa, toteutustapaa, sisältöä jne. Sama kurssi voi olla monessa opsissa, mutta tällä lomakkeella toteutussuunnitelman kautta tehdyt muutokset tallentuvat vain opsikohtaisesti, ei siis suoraan Opetustarjonta-rekisteriin. Näin muutokset eivät vaikuta kaikkiin opseihin, joissa muokattava kurssi on.

Huom. Kurssitietojen muokkaamiseen on oma lomakkeensa, joka näkyy samassa paikassa Wilmassa. Sen kautta tehtävät muutokset tallentuvat kuitenkin Opetustarjonta-rekisteriin, ja tällaiset kurssitietomuutokset vaikuttavat kaikkiin opseihin.

Tältä sivulta ladattavan lomakkeen nimi kannattaa laittaa mahdollisimman informatiiviseksi, jotta siitä käy ilmi, muokataanko lomakkeella opsikohtaisia kurssitietoja vai kaikissa opseissa näkyviä kurssitietoja. Lomakkeen alkuun on laitettu ohjekenttä, jossa mainitaan lomakkeen käyttötarkoitus.