Opiskelupaikan vastaanottaminen (Hakijat)

Päivitetty viimeksi: 26.8.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Hakijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tällä tulosteella hakija ilmoittaa oppilaitokselle, että hän vastaanottaa tai hylkää tarjotun opiskelupaikan. Oppilaitos ilmoittaa tulosteella hakijalle, että hän on saanut opiskelupaikan. Opiskelija palauttaa tulosteen ja ilmoittaa siinä, ottaako hän paikan vastaan vai peruuko sen.

Tulosteessa on kaksi osaa: ylätunniste ja tavallinen taulukko.