Hur personalen ser studerandeuppgifter

Studerandeuppgifter

Uppdaterad: 16.12.2020

Personalens rättigheter att se studerandenas studieuppgifter (prestationer, läroplan, val) i Wilma kan begränsas med hjälp av användargrupper. Personalen har automatiskt vissa standardrättigheter, men kan vid behov ges tilläggsrättigheter.

Noggrannare uppgifter om rättigheterna till Wilmas olika funktioner finns i anvisningarna gällande ifrågavarande funktioner (t.ex. ansökningar och beslut, stöd för lärande, memon).