Exempel på användargrupper och rättigheter i Wilma

AnvändarrättigheterAnvändargrupper

Uppdaterats: 26.9.2023

Wilma-användarna är mångdubbelt fler än Primus-användarna och även i små kommuner kan Wilma-användarnas antal vara flera tusen. Lärare, vikarier, hälsovårdare, vårdnadshavare, studerande, arbetsplatshandledare osv. använder Wilma och det behövs därför fler användargrupper för Wilmas olika användare.

Wilmas användargrupper kan du skapa ur två olika synvinklar: enligt personer eller enligt funktioner.