Arbetsplatshandledare och -bedömare, ändringsblankett (Arbetsplatshandledare och -bedömare)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med blanketten i den här instruktionen kan läroanstaltens personal eller utbildningsinspektör granska och lägga till nya eller ändra uppgifter om arbetsplatshandledare eller -bedömare. Med hjälp av blanketten kan man t.ex. uppdatera kontaktuppgifter. Läraren kan uppdatera uppgifterna t.ex. då han/hon besöker platsen för inlärning i arbete. Uppgifterna sparas i registret Arbetsplatshandledare och -bedömare och syns då genast bland de handledare och bedömare som kan väljas på blanketter gällande IA och yrkesprov.

Från och med version 2.17 av Wilma är det möjligt att göra flera olika blanketter som kan användas för att lägga till nya arbetsplatshandledare och -bedömare. Man kan t.ex. göra en separat blankett för att lägga till handledare samt en separat blankett för att lägga till bedömare.