Primuksen rekisterit ja päävalikon toiminnot

Rekisteri

Päivitetty viimeksi: 14.6.2019

Primuksessa kaikki tiedot, jotka voivat muuttua, on koottu rekistereihin. Erityyppiset tiedot pidetään omissa rekistereissään: opiskelijat omassaan, opettajat omassaan, opetustarjonta omassaan jne. Rekisterien muodostama kokonaisuus on tietokanta.

Kirjautumisen jälkeen avautuu Primuksen päävalikko, jossa on luettelo ohjelman rekistereistä viiteen tai kuuteen ruutuun jaettuna. Henkilö, jolla on täydet oikeudet Primukseen, näkee ruudulla kaikkien rekisterien nimet. Muut käyttäjät näkevät vain ne rekisterit, joihin heille on annettu pääsy.

Rekisteriin mennään sen nimeä klikkaamalla. Jokainen rekisteri avautuu omaan ikkunaansa (ikkunamäärää ei ole rajoitettu). Kaikki rekisterit näyttävät samalta ja toimivat samalla tavalla. Rekisterien välillä voi liikkua myös palaamatta rekisterilistaukseen.