Virheilmoitusten näyttäminen Primuksen pääikkunassa

Koski

Päivitetty viimeksi: 1.10.2020

Primus tekee tiedonsiirron Koskeen automaattisesti versiolla 4.57.2 ja sitä uudemmilla. Katso tarkemmin ohjeesta Koski tuotantosiirto. Automaattinen eHOKS-tiedonsiirto toimii versiosta 4.62.6 lähtien. Jos Kosken tai eHOKS:n automaattisiirrossa tulee virheitä, niistä näytetään ilmoitus Primuksen pääikkunan alareunassa. Virheiden näkyminen pääikkunassa edellyttää, että virheilmoitusrekisterissä ei ole muita kriittisiä virheilmoituksia ja että Primus-käyttäjällä on oikeus avata opiskelijarekisteri. (Kriittiset virheilmoitukset näytetään aina ensisijaisesti, katso alempaa ohjeesta.) Virheet päivittyvät automaattisesti 5 minuutin välein, mutta pääikkunan alareunassa on myös Päivitä-painike, jolla saa päivitettyä heti virheilmoituksen tilanteen.