Oppilaitokset -rekisterin päivitys

SiirtotiedostoRekisteri

Päivitetty viimeksi: 7.5.2019

Primuksen Oppilaitokset-rekisteriä voi käyttää siten, että siellä on vain oman alueen ne oppilaitokset, joihin ja joista opiskelijoita tavallisimmin siirtyy.

Oppilaitokset-rekisteriä voi käyttää myös Suomen kaikkien oppilaitosten rekisterinä. Tässä tarkoituksessa yläkoulut ja 2. asteen oppilaitokset voivat hyödyntää rekisteriä mm. sellaisissa opinto-ohjauksen lomakkeissa, joissa opiskelijat ilmoittavat, mihin oppilaitoksiin aikovat hakea.

Ohjeen liitteenä on kaksi tiedostoa. Ensimmäinen sisältää vain oppilaitosten nimet ja toinen sisältää lisäksi tilastokeskuksen oppilaitoskoodit. Siirtotiedostot sisältävät yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, toisen asteen ammattioppilaitosten ja muiden oppilaitosten tietoja.

Visma ei päivitä tiedostoja aktiivisesti, joten oppilaitosten yhdistyessä tai muuttaessa nimeään tulee Primus-asiakkaiden päivittää tiedot itse omaan Primukseen. Tietoja voi tarkistaa esim. Tilastokeskuksen koulutuksen järjestäjät -luettelosta.

Tallenna ensin jompikumpi siirtotiedosto omalle koneellesi. Jos selain avaa tiedoston suoraan ruudulle, palaa takaisin, klikkaa linkkiä hiiren 2. painikkeella ja valitse ponnahdusvalikosta Tallenna kohde levylle.