Alustavien tehtäväpisteiden siirto Primukseen

Ylioppilaskirjoitukset

Päivitetty viimeksi: 25.11.2020

Opettajat kirjaavat ylioppilaskirjoitusten alustavat pisteet YTL:n järjestelmään. Nämä pisteet siirretään Primukseen YTL:n järjestelmästä saatavalla JSON-muotoisella siirtotiedostolla.

Opiskelijat-rekisterin Suoritusaika-kentässä täytyy suoritusajan olla kevään pisteitä siirrettäessä muodossa 2019K, 19K, K2019 tai K19 ja syksyn pisteitä siirrettäessä muodossa 2019S, 19S, S2019 tai S19. Se ei haittaa, jos tiedostossa käytetään eri muotoa.