Tiedonsiirto Kurreen CSV-muodossa

Tiedonsiirto Kurreen

Päivitetty viimeksi: 1.11.2023

Työjärjestyksen teon perustietoja voidaan siirtää Kurreen ja Kurresta csv-muodossa. Siirtää voi kaikkia muita perustietoikkunan välilehtien tietoja, paitsi Jaksotus ja Tuntipohja.

Kurreen siirrettävän tiedoston voi laatia esim. Muistiolla tai Excelillä. Valmis siirtotiedosto luetaan Kurren valitsemalla perustietoikkunan yläpalkista Tiedonsiirrot / Hae CSV-tiedostosta. Valitse CSV-tiedoston hakemistopolku ja tiedoston tyyppi (opiskelijat, opettajat...). Kun klikkaat Siirrä-painiketta, Kurre näyttää yhteenvedon siirrettävistä tiedoista. Voit tässä vaiheessa poistaa listasta tiedot, joita et halua siirtää. Siirron jälkeen tiedot löytyvät perustietoikkunan välilehdiltä resurssin tyypin mukaisesti.