Tiedonsiirto Primuksesta Kurreen

Tiedonsiirto Kurreen

Päivitetty viimeksi: 3.5.2019

Opiskelijat, opettajat, opetustilat ja kurssivalinnat saadaan haettua Primuksesta Kurren omalla siirtotoiminnolla. Siirto ei vaadi siirtotiedoston tekemistä. Riittää, kun kirjaudutaan Kurreen ja valitaan, mitä tietoa Primuksesta halutaan hakea ja millä tavalla.

Kurreen voidaan hakea kaikki tai vain osa opiskelijoista. Primuksen valmiit haut ovat käytettävissä Kurren puolellakin, joten voit hyödyntää niitä tietojen rajaamisessa. Tietoja voidaan täydentää myöhemmin joko täydentävällä haulla tai syöttämällä tietoja käsin suoraan Kurreen.

Luo uusi Kurre-tiedosto tai avaa olemassa olevista tiedostoista se, johon haluat tuoda lisää tietoja Primuksesta. Tiedonsiirto tehdään Kurren perustietoikkunassa valitsemalla ylävalikosta Tiedonsiirrot / Hae Primuksesta.