Wilma - käyttöönotetut toiminnot 2 (Koulun tiedot)

Päivitetty viimeksi: 2.10.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Koulun tiedot-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tulosteiden avulla nähdään, mitkä Wilman ominaisuuksista on otettu käyttöön. Lisäksi nähdään, mitä tulosteita Wilman kautta voi tulostaa, mitä henkilötietokenttiä käyttäjät näkevät Wilmassa sekä tulostushetken mukaiset arvioinnin-, valintojen-, poissaolojen ym. asetukset. Jos oppilaitoksella on käytössään monia Wilman toimintoja, kannattaa tulosteista muodostaa koottava tuloste.