Yhteinen Kurre - lisenssit

Seudullinen yhteistyö

Päivitetty viimeksi: 5.4.2019

Kun kaksi eri Primusta käyttää yhteistä Kurre-palvelinta, korostuu Kurre-lisenssien merkitys. Oletuksena kummankin Primuksen pääkäyttäjät näkevät Kurressa ja Wilmassa vain omien koulujensa asioita. Lisenssimuutosten yhteydessä saatetaan joutua tilanteeseen, jossa jokin Kurre-tiedosto ei näy kummallekaan pääkäyttäjälle. Ohjeessa kerrotaan, miten lisenssimuutokset tehdään oikein ja miten tällaisia kadonneita tiedostoja etsitään.