Tuntimääriin liittyvät ongelmat ja epäselvyydet

Kurren perustiedotTuntimäärät

Päivitetty viimeksi: 21.11.2022

Toisinaan syntyy tilanteita, että henkilön tuntimäärissä näkyy esim. ylimääräinen 2 h, eikä keksitä, mistä tiedostosta tunnit tulevat. Ohjeessa kerrotaan, miten lähteä etsimään tuntimäärien lähdettä ja miten tilanne korjataan. Ohje koskee tilannetta, jossa Kurren työjärjestystiedostot on mekitty julkisiksi yli yksikkö- ja oppilaitosrajojen.

Opettajien työmäärissä voi näkyä ja usein näkyykin tunteja, jotka tulevat sellaisesta työjärjestystiedostosta, jota Kurre-käyttäjä ei itse näe lainkaan. Tällaiset tiedostot näkyvät kuitenkin Kurren pääkäyttäjälle (kotikouluton tunnus).