IP (Individuell plan)

IP

Uppdaterad: 27.11.2020

Rekommenderat sätt att anteckna IP är att använda Wilmas blankett. Du hittar blanketten i blankettbanken (länken för tillsvidare till den gamla instuktionssajten). De uppgifter som sparas med Wilma-blanketten sparas i Pedagogiska dokument -registret i Primus. I blankettbanken finns en basversion av IP-blanketten samt separata versioner för en elev som undervisas enligt verksamhetsområde eller i förskolan.