Exempel på Primus sökrutiner

Sökrutiner

Uppdaterad: 17.11.2020

Nästan alla uppgifter som skrivs in i Primus kan sökas och ordnas på olika sätt, helt enligt användarens behov. Du kan göra sökningar i de olika registren genom att först klicka på Sök-knappen som finns i det nedre hörnet i varje register. Sökfunktionen söker fram de registerkort som finns i registret som sökrutinen görs i. Du kan alltså söka fram studerande i Studeranderegistret, lärare i Lärarregistret och kurser i Kursregistret, osv.