Kursbrickautskrifter

Kurres utskrifterKursbricka

Uppdaterad: 20.11.2020

I Kurre finns tre olika utskrifter som berör kursbricka. I den egentliga kursbricka-utskriften finns kursbrickan som sådan. I Kursbrickans grupper -utskriften ser man snabbt, vilka t.ex. biologi kurser som ordnas i de olika perioderna. I Kursbrickbalkar periodvis -utskriften ser man igen i vilka balkar personen har undervisning/studier.

Utskrifterna finns i Kurres grupperingfönster, i Utskrifter-menyn.

• Välj önskad utskrift
  • Välj i skriv ut -rutans vänstra kant, till vem eller vilka du vill skriva ut
  • Välj i skriv ut -rutans högra kant, vilka tilläggsuppgifter du vill ha med i utskriften. Se även Tilläggsuppgifter-fliken
  • Klicka på Förhandsgranska-knappen, varvid utskriften öppnas till eget fönster. Ifall utskriften ännu måste bearbetas stäng förhandsgranska och korrigera utskriftens inställningar.
  • Då utskriften är ok, kan man skriva ut det antingen till papper (standard), eller spara som fil i pdf- eller html-format.