GLP 2016 Gymnasiets periodbetyg (valförkortningar, frånvaro)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Detta är gymnasiets periodbetyg som skriver ut de senaste vitsorden med fet stil och valda kurser som inte avlagts som förkortningar enligt kurstyp (t.ex. ob, fö, ti). Betyget visar också kursspecifika frånvarouppgifter för föregående period samt studerandens kursantal enligt kurstyp.