HUX - intyg över avlagda utbildningsdelar

Uppdaterad: 10.10.2022

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande- och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

HUX inleddes 1.8.2022. Intyget i denna anvisning ska ges när den studerande har avlagt de utbildningsdelar som överenskommits i den personliga tillämpningen. De avlagda utbildningsdelarna ska omfatta minst 4 veckor, varav en utbildningsdel ska vara gemensam och omfatta minst 2 veckor. Intyget ges också på den studerandes begäran.

Kontrollera vilka kurstyper som gäller för er och kryssa i rätt typer på utskriften. I HUX-utbildningen anges omfattningen i veckor. Man anger omfattningen separat för varje enskild studerande i Wilma, i fältet Studieveckor (prestationsrutan) eller i Sv-kolumnen på bedömningslistan.