Wilma - aktiva funktioner 2 (Information om skolan)

Filer

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Koulun tiedot-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Med hjälp av dessa utskrifter ser man vilka funktioner av Wilma som används för tillfället. Av utskrifterna framgår ytterligare vilka utskrifter man kan skriva ut via Wilma, vilka personuppgifter användarna ser samt bedömningens, valens och frånvarons inställningar. Om läroanstalten använder ett större antal Wilma-funktioner lönar det sig att göra en sammansatt utskrift av utskrifterna.