Monivaiheinen tunnistautuminen (MFA) Primuksessa

Monivaiheinen tunnistautuminen (MFA)

Päivitetty viimeksi: 18.3.2022

Tämä ohje koskee Primusta. MFA:n käytöstä Wilmassa on oma ohjeensa.

Primuksessa on tuki monivaiheiseen tunnistautumiseen, joka on Primus-käyttäjän turvallisuutta parantava toiminto. Toiminnon käyttö on ilmaista.

Kun monivaiheinen tunnistautuminen on käytössä, Primukseen kirjautuminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi numerokoodin, jonka saa mobiilisovelluksesta (Google Authenticator tai vastaava).

MFA:n käyttöä ei voi pakottaa Primus-käyttäjille, vaan kukin käyttäjä voi ottaa sen käyttöön halutessaan itse.