Primuksen käyttäjätunnusten luominen

Primus-tunnukset

Päivitetty viimeksi: 18.3.2022

Käyttäjätunnukset-rekisterissä luodaan kaikille Primusta käyttäville henkilöille omat, henkilökohtaiset tunnukset ja salasanat ohjelmaan sekä määritellään, mihin käyttäjäryhmään kyseinen tunnus kuuluu. Käyttäjät jaetaan ryhmiin valitsemalla Käyttäjätunnukset-rekisterissä oikeat ryhmät Tunnuksen ryhmä -kenttään.

Primus-tunnus tehdään vain niille henkilöille, jotka todella tarvitsevat Primusta, eli tyypillisesti koulusihteereille/opintosihteereille, rehtoreille ja muulle hallinnolle sekä it-tuelle. Primus-tunnus sisältää myös henkilön mahdolliset Kurreen liittyvät oikeudet, ts. Primus-tunnuksella kirjaudutaan myös Kurreen.

Opettajat eivät yleensä tarvitse Primus-tunnuksia, vaan he voivat hoitaa tehtävänsä Wilman kautta.