Kurssitietojen muokkaus (Kurssit)

Päivitetty viimeksi: 1.6.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Opettaja voi muokata oppiaineiden tavoitteita, sisältöjä, opetusmenetelmiä, arviointiperusteita ym. Wilman kautta. Tiedot tallentuvat Primuksen Kurssit-rekisteriin ja niitä voi täydentää ja korjata aina tarvittaessa.

Tämä lomake on tarkoitettu yleisen opetussuunnitelman tietojen muokkaamiseen.

Kurssitietojen muokkauslomake näkyy Wilmassa sekä Kurssit-sivulla että Opetussuunnitelma-sivulla. Muokkauslomakkeen lisäksi kannattaa ottaa käyttöön myös kurssitietojen profiililomake. Lomakkeella tallennetut tiedot näkyvät Wilmassa myös opiskelijoille ja huoltajille.