Kurren tulosteet Wilmaan

Kurren tulosteet

Päivitetty viimeksi: 6.5.2019

Seuraavat Kurren tulosteet voi tulostaa Wilman kautta Tulosteet-sivulla:

• Jaksotus
  • Opettajan työsuunnitelmatuloste
  • Opettajan työsuunnitelmatuloste jaksoittain
  • Laskentatunnisteiden tuntijako
  • Laskentatunnisteiden tuntijako jaksoittain

Yllä listattujen tulosteiden tulostus vaatii riittävät oikeudet käyttäjäryhmälle Primuksen Käyttäjäryhmät-rekisterissä sekä käyttäjäkohtaisen oikeuden Kurre-tiedoston Yleiset asetukset -ikkunan Wilman asetukset -osiossa.

Huom. Wilma-käyttäjä voi aina ilman erillisiä oikeuksia tulostaa Wilmasta työjärjestykset, jotka hänellä on Wilmassa nähtävissä. Tässä ohjeessa kuvatut oikeudet tarvitaan ainoastaan yllä listattujen tulosteiden tulostamiseen Wilmassa.