Oppilasmäärät - erityistapaukset (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 21.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tulosteen käyttö vaatii tulosteessa Opiskelijalajit-rekisterin Lasketaan tilastoon -kentän käyttöä. Tulosteisiin tulostuu esimerkiksi talousarviosuunnitteluun ja -seurantaan vaikuttavia peruskoulujen oppilasmääriä. Oppilasmäärät on eritelty eri koulunkäynnin tukeen liittyviin kategorioihin sekä eri opetusmuotoihin. Ennen käyttöönottoa kunta tai koulu muokkaa tulosteet vastaamaan omia tarpeitaan. Tulostepohjat saattavat esimerkiksi sisältää sellaisia tietoja, joita kunta ei tarvitse, tai pohjiin täytyy mahdollisesti lisätä kunnan järjestämiä opetusmuotoja. Tulostepohjissa käytetyt kentät voivat myös poiketa niistä, joita oman kunnan Primuksessa käytetään samaan tarkoitukseen.