Periodbetyg 7-9, senaste med fet stil, inklusive val och frånvaro (Studerande)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Den här instruktionen gäller högstadiets periodbetyg för åk 7-9 och innehåller även val och frånvaro.

Utskriften skriver ut de senaste vitsorden med fet stil och kursvalen med tecknet x. Före vitsordet för de individualiserade ämnena skrivs en asterisk (*) ut. Detta är främst till som påminnelse om att studeranden har ämnen som bedöms enligt en individuell läroplan. Om du vill att en asterisk (*) ska skrivas ut framför kursprestationerna, finns det en separat utskriftsmall för detta.