LP 2016 Uppförandebilaga (bedömning av uppförande, kryss, övriga vitsord, ämne, verbal bed.)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Denna anvisning innehåller uppförandebilagor till grundskolans mellanbetyg och läsårsbetyg. Mallarna skriver ut uppförandebedömningen från fältet Övriga vitsord (ämne) som kryss i rutan och vitsorden från fältet Övriga vitsord. Mallarna skriver också ut bedömningen av kursprestationen i uppförandets ämne och den fritt formulerade verbala bedömning som angetts för kursprestationen i uppförandets ämne, förutsatt att en sådan bedömning getts åt studeranden.

Bilagorna lämpar sig för både lågstadie- och högstadieskolor. De är i övrigt likadana, men den första är en bilaga till ett läsårsbetyg och den andra en bilaga till ett mellanbetyg.

Exempelbetyg