Wilma - aktiva funktioner (Information om skolan)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Information om skolan och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med hjälp av dessa utskrifter ser du vilka funktioner i Wilma som används för tillfället. Av utskrifterna framgår ytterligare vilka utskrifter man kan skriva ut via Wilma, vilka personuppgifter användarna ser samt inställningarna för bedömningar, val och frånvaro vid utskriftstidpunkten. Om läroanstalten använder ett större antal Wilma-funktioner lönar det sig att göra en sammansatt utskrift av utskrifterna.