Kentän sisällön generointi

Kentät

Päivitetty viimeksi: 29.1.2021

Tekstikenttiin on mahdollista luoda sisältöä automaattisesti. Luotavalle sisällölle on seitsemän tyyppiä: satunnaismerkkijono (salasana), käyttäjätunnus, sähköposti, salattu henkilötunnus, juokseva numerointi, satunnainen numerointi ja sopimusnumero. Luotavan sisällön voi kopioida myös johonkin toiseen rekisterissä olevaan kenttään klikkaamalla "Kopioi kenttään" -kohtaa. Kentän, johon luotava sisältö kopioidaan, täytyy olla tyhjä.

Maalaa ne henkilöt, kurssit tms. joille numerointi tehdään ja klikkaa kenttää hiiren 2. painikkeella. Valitse Luo sisältöä ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto.

Tekstikenttiin voi myös luoda GUIDin eli uniikin tunnisteen. Se luodaan suoraan tekstikenttään syöttämällä siihen #GUID ja tallentamalla kortin (sen kanssa ei siis käytetä Luo sisältöä -toimintoa).