Lapsikohtaiset muistiot Wilmassa

Lapsikohtaiset muistiotTuki

Päivitetty viimeksi: 9.11.2022

Primuksen rekisteriä Opiskelijakohtaiset muistiot voidaan käyttää lapseen liittyvien muistioiden kirjaamiseen Wilman kautta. Aina pitää kuitenkin tiedostaa tietosuoja-asiat annettaessa käyttäjäoikeuksia lapsikohtaisiin muistioihin ym. salassa pidettäviin tietoihin.

Erona pedagogisiin asiakirjoihin muistioilla on se, että näkemis/muokkausoikeudet annetaan muistiokohtaisesti. Lasta koskeviin muistioihin annetaan erikseen oikeudet henkilöille, kenellä on oikeus nähdä ja kenellä on oikeus myös muokata muistiota.

Huoltajille voidaan näyttää muistion tiedot profiililomakkeella.