Poissaoloilmoitukset

PoissaoloilmoituksetPoissaolot

Päivitetty viimeksi: 15.4.2024

Poissaoloilmoitustoiminto on vain niiden asiakkaiden käytettävissä, jotka ovat hankkineet varhaiskasvatuksen toiminnanohjauksen erillisellä sopimuksella Vismalta. Lue lisätietoa palvelusta ja ota yhteyttä.

Huoltajat voivat ilmoittaa lapsen poissaolosta mobiililaitteellaan Wilma-sovelluksella (ei tietokoneen selaimella). Poissaoloilmoituksen voi tehdä vain kuluvalle päivälle, eli huoltaja ei voi ilmoittaa etukäteen esimerkiksi seuraavan päivän poissaolosta. (Hoitohenkilökunnan kirjaamat poissaolot kirjataan vain lapsen virallisen ryhmän kautta.)