Oppilastietojen lähetys koululta toiselle

Tiedonsiirto Primuksesta

Päivitetty viimeksi: 14.10.2022

Ohje koskee tilannetta, jossa lähetetään yhden oppilaan tiedot toiselle koululle esim. oppilaan muuttaessa toiseen kuntaan. Kyseessä on tällöin tiedonsiirto kahden eri Primus-ohjelman välillä (ei multiPrimuksen sisällä koulusta toiseen)

Oppilastietojen lähetys tehdään siten, että lähettävä koulu kokoaa oppilaan tiedoista siirtotiedoston. Tiedosto lähetetään uudelle koululle jollain tietoturvallisella tavalla. Uusi koulu lukee tiedoston omaan Primukseensa.